HVALA za prijavo na tedensko dozo navdiha in motivacije!

Vsak teden boste v vaš nabiralnik prejeli ilustracijo / risbo.

 Vendar zelo previdno: vsebine na ilustraciji lahko izboljšajo vaše življenje, vas motivirajo in pomagajo pri vsakodnevnih izzivih. 

Ilustracije za navdih, motivacijo in razvoj

Ilustracije prejmete v obliki:

  • JPEG slika resolucije 300 dpi velikosti A3 formata
  • Primerne so, da jih natisnete in obesite na steno
  • Lahko jih tudi kupite na moji spletni strani natisnjene in uokvirjene

Zakaj lahko te inspiracijske ilustracije pomagajo ljudem?

Ta inspiracijska vizualna sporočila v obliki risbe in besedila ustvarjam predvsem z namenom, da pošljem v svet stvari, ki lahko ljudem pomagajo na njihovi poti. To pa tako,da jih motivirajo, navdihnejo in spravijo v akcijo.

Predvsem želim, da se ljudje povežejo sami s sabo in globoko v sebi najdejo tisto stvar, za katero so bili ustvarjeni. Za kar sami pri sebi že dolgo vedo, da jih veseli in si jo želijo, vendar so jih tokovi vsakdanjega življenja odnesli daleč stran od svojega resničnega jaza.

Še posebej pa želim, da moja sporočila pomagajo otrokom in mladini, ki šele stopajo na svojo življenjsko pot in iščejo svojo pravo smer. Da jih navdihnejo, da poslušajo sebe in najdejo svoj talent, s katerim so bili obdarjeni ob rojstvu in se podajo na pot, ki jih veseli.

Ali resnično delujejo?

Okoli nas vse polno sporočil, ki nam želijo pritegniti pozornost in žal v večini primerov nekaj prodati. Bombandirani smo z reklamami in oglasi tako v naši okolici, na ulici, doma, službi, šoli, vrtecu in trgovinah, kot tudi na spletu in družabnih omrežjih, kjer preživljamo vse več svojega prostega časa. Vsi želijo s svojimi vizualnimi sporočili pritegniti našo pozornost in doseči svoj cilj- v večini primerov nakup. In to jim uspeva, sam ljudje kupujemo z očmi in srcem.

Danes že ni več uspešnih družb, podjetij, organizacij ali posameznikov, ki ne bi pri svoji poti razvoja uporabljali vizualizacijo za doseganje zadanih ciljev. Pisarne so dekorirane s pozitivnimi motivacijskimi sporočili, vrteci polepljeni z lepimi slikami, na družabnih omrežjih je vsak dan objavljeno ogromno število pozitivnih rekov in sporočil, itd. Tudi ta dosegajo svoj namen: ljudje so bolj motivirani, strani dosegajo večje število všečkov, prodaja se dviguje.

Zakaj jih jaz kreiram?

Moj edini cilj je ljudi, starše in otroke vzpodbuditi, da v tem hitrem in stresnem svetu živijo čim lepše življenje, izpolnjeno z osebno srečo in ljubeznijo do sebe, ljudi in svojega dela. Predvsem pa želim, da starši ta sporočila prenesete na otroke in da z njihovo pomočjo sebi ustvarijo lepo in uspešno življenje.

Pojdi v mojo trgovino z ilustracijami za navdih:

Nekaj primerov ilustracij

Naslov

Delam od doma. Učim v učilnici v Kulturnem centru Laško, Trg svobode 6, 3270 Laško

Klic

(+386) 41 804 632
Skype: simon_sanda

E naslov

info@sanda.si

Naroči navdih!

Vsak teden prejmi v svoj nabiralnik ilustracijo za navdih in motivacijo. Ta ti bo pomagala pri delu, družini in življenju ter predvsem polepšala dan.

Hvala za prijavo. Na poti v vaš nabiralnik je že prva ilustracija z navdihom. Hvala. LP, Simon