ANIMACIJA

Skupaj z ekipo nudimo izdelavo reklamnih animiranih videov,  ki v nekaj minutah na preprost, zabaven, predvsem pa drugačen način predstavijo vaše podjetje, izdelek, storitev ali blagovno znamko. Prav tako lahko z animacijo na jasen in prepričljiv način pojasnite svojo idejo, inovacijo ali svoje sporočilo svetu.

IZDELANE ANIMACIJE

Video animacije in risanke iz naše produkcije

ZAKAJ ANIMACIJE?

Odličen način, da na jasen in prepričljiv način predstavite in pojasnite vašo zgodbo, produkt ali idejo.

Vaša zgodba je edinstvena! Povejte jo na enostaven in zabaven način, da vas bodo ljudje razumeli in vam zaupali. Z animacijo boste veliko pridobili pri prepoznavnosti vaše blagovne znamke in pri samem trženju le te.

 

  • Povečate obiskanost vaše spletne strani – video marketing!
  • Bistveno izboljšate SEO rangiranje saj so videi iskalnikom prijazni
  • Pritegnete pozornost obiskovalcev in s tem podaljšate njihov obisk strani in tako pozitivno vplivate na konverzijo na spletni strani (povečate število ljudi in možnosti, da se odločijo za nakup, povpraševanje, prijavo na e-novice, naložijo vsebino, itd.)
  • Video vzbudi pozornost, zato gledalec dobi natančnejše informacije o vašem izdelku ali storitvi
  • Obiskovalci se lažje identificirajo s problemom, ki ga želijo rešiti in tako hitreje vidijo prednosti vaše rešitve
  • Vaš pristop je drugačen, hitreje opažen in ljudje ga hitreje delijo z drugimi
  • Video v socialnih medijih predstavlja veliko bolj učinkovito množično širjenje vašega sporočila

FAZE IZDELAVE ANIMACIJE

Naša produkcija zajema celoten proces izdelave video animacije od ideje do objave animacije

1. CILJI IN IDEJE

Za dober in učinkovit začetek moramo dobro poznati vaše želje in cilje, ki jih želite doseči z animacijo, zato organiziramo uvodni sestanek, ki lahko poteka v živo, po telefonu ali preko video konference (Skype). Na sestanku zajamemo bistvo vašega sporočila in izluščimo vse glavne elemente zgodbe. Po sestanku vam pripravimo idejni predlog zgodbe in ga skupaj predelamo v končni scenarij.

2. IZVEDBA VSEBIN

Naslednji korak je skupna priprava scenarija, kjer je natančno opisana zgodba in potek animacije. Z uporabo veliko domišljije in humorja narišemo skice in snemalno knjigo (storyboard), ki je zgodba, narisana po scenariju v obliki stripa. Na ta način si lahko animacijo predstavljate vizualno, še preden začnemo s samo izdelavo.

3. ZVOK IN GOVOR

Pripravimo glasbeno podlago in potrebne zvočne efekte. Če video vsebuje tudi govor, ga prav tako skupaj z vami pripravimo in izberemo govorca, ki bo ta govor posnel. Izbirate lahko med moškimi, ženskimi in otroškimi glasovi ter med različnimi jeziki, v katerih želite posneti animacijo.

4. RISANJE ILUSTRACIJ

Na osnovi snemalne knjige in grafičnih smernic, ki se ujemajo z vizualno podobo vašega podjetja ali blagovne znamke, pričnemo z izdelavo grafik in ilustracij. Skupaj z vami ustvarimo končne skice, iz katerih nato izrišemo ilustracije za animacijo. Vse ilustracije so naše lastno delo in so narejene posebej za vas.

5. ANIMIRANJE

Ko imamo potrjeno snemalno knjigo in audio posnetek govorca, lahko pričnemo z animacijo, tako da obudimo risbe in like v življenje. S kombinacijo slik, besed in zvoka ustvarimo prepričljivo animacijo, zgodbo, ki zadene bistvo vaše predstavitve. Animacijo natančno uskladimo z govorcem, da dobi zgodba resnično pravo moč.

6. MONTAŽA IN POST PRODUKCIJA

V tej fazi dokončamo animacijo, jo sinhroniziramo z govorom in glasbo, dodamo zvočne efekte, vaš zaščitni znak (logo, kontakt, povezave …) in pripravimo video v HD tehniki v različnih formatih (MOV ali MP4).

Prav tako vam pomagamo objaviti video na straneh kot so You Tube in Vimeo in hkrati izvedemo optimizacijo videa za glavne spletne iskalnike.

POTEK NAŠEGA SODELOVANJA

Sledimo preverjenemu načinu dela, ki zagotavlja dobro komunikacijo in kvalitetno izvedbo

UVODNI SESTANEK

Za dober in učinkovit začetek moramo dobro poznati vaše želje in cilje, ki jih želite doseči z animacijo, zato organiziramo uvodni sestanek, ki lahko poteka v živo, po telefonu ali preko video konference (Skype). Na sestanku zajamemo bistvo vašega sporočila in izluščimo vse glavne elemente zgodbe. Po sestanku vam pripravimo idejni predlog zgodbe in ga skupaj predelamo v končni scenarij.

SPROTNI VPOGLED V DELO

Med samim izvajanjem projekta zagotovimo vpogled v vso dokumentacijo in trenutno opravljeno delo. Omogočimo vam dostop do spletne platforme v oblaku (Google Drive), kjer je vaš projekt odprt in kamor shranjujemo vse vsebine, risbe in animacije. V ta prostor se nalagajo tudi vse vaše vsebine, potrebne za naše delo (celostna grafična podoba, logotip, slike, besedila, …).

PRODUKCIJSKI NAČRT

Ob pričetku dela vam predstavimo produkcijski načrt, iz katerega je razviden potek in čas izdelave animacije ter naše zagotovilo, da bo delo opravljeno kvalitetno. Čas izdelave je odvisen od učinkovitosti našega dela in vaše odzivnosti pri potrjevanju posameznih faz izdelave. Načrt vsebuje pomembne datume in roke, kdaj lahko pričakujete zaključke posameznih faz in kdaj bo projekt končan.

FAIR PLAY

Naša glavna prioriteta je, da animacija zajame bistvo vašega sporočila in tako doseže svoj namen in vaše cilje. Zato je naše sodelovanje v projektu bistvenega pomena, saj tesneje ko se bomo povezali, boljši izdelek bomo skupaj ustvarili. Pri izdelavi upoštevamo vaše želje, pripombe ali spremembe, katerim dodamo naše strokovno znanje. Zavedamo se, da se učimo vse življenje, tako bomo z vsakim novim projektom skupaj rasli in premikali meje mogočega.

»Nič ni močnejšega od ideje, katere čas je prišel.«

Victor Hugo

bistvo animacij

Risane animacije v zelo kratkem času zajamejo bistvo vašega sporočila

Marketinška sporočila v obliki animiranih videov so z risbo, zvokom in glasbo veliko bolj privlačna kot katerakoli druga oblika komunikacije in oglaševanja, saj lahko bistveno povečajo prodajo.

 

Inovativne ideje potrebujejo preprosto razlago, da jih ljudje lahko hitro dojamejo. V vseh oblikah oglaševanja imate približno 10 sekund časa, da pritegnete pozornost potencialnih strank. Video je veliko bolj prepričljiv kot samo besedilo ali slika, reklamna animacija pa spada med najbolj prepričljive oblike videa. Z animacijo pritegnete stranke in dosežete, da vaše sporočilo spremljajo do konca in ga dojamejo, kar poveča možnost povpraševanja, nakupa ali sodelovanja.

Vas zanima izvedba podobnega projekta?