Maskote

Privlačna maskota je ena najpomembnejših potez pri strategiji promocije in prepoznavnosti vsakega podjetja, blagovne znamke ali produkta.

PROJEKTI

Unikatne maskote, kreirane posebej za naše stranke

Maskote so čustvena vez z vašo publiko

Izgradnji uspešne podobe podjetja v veliko primerov pripomore maskota podjetja oziroma risan lik, ki pooseblja duh in vizijo podjetja. Če je ta lik pravilno grajen, v skladu s politiko podjetja in njegovo grafično podobo, potem je odlična poteza pri privabljanju strank in njihovi zvestobi podjetju.

Delamo na tradicionalen način: svinčnik in papir, s čimer razvijemo idejne zasnove in koncepte, vse skupaj pa nato obdelamo digitalno. Kreiramo like za podjetja, blagovne znamke, izdelke, spletne strani, mobilne aplikacije, video animacije, igre in za otroške knjige.

Kreiranja maskote se lotevamo skrajno profesionalno, saj je pomemben vsak element na njej:

  • karakter, značajske lastnosti
  • skladnost z videzom podjetja oz. blagovne znamke (stil, barvna paleta …)
  • povezanost s prodajnim programom, produktom ali storitvijo (npr. sova bi bila primeren lik za izobraževalno institucijo, lenivec pa ravno ne za hitro pošto)

Se spomnite indijančka za Viki kremo in deklice v narodni noši od Gorenjke?

Preverite moj portfolio in me kontaktirajte. V roki že držim pripravljen list papirja in ostro ošiljen svinčnik …

Vas zanima izvedba podobnega projekta?

Naroči navdih!

Vsak teden prejmi v svoj nabiralnik ilustracijo za navdih in motivacijo. Ta ti bo pomagala pri delu, družini in življenju ter predvsem polepšala dan.

Hvala za prijavo. Na poti v vaš nabiralnik je že prva ilustracija z navdihom. Hvala. LP, Simon